© 2021 andreasoficial.ro Toate drepturile rezervate APOLLO MUSIC PRODUCTION S.R.L.

COVER SONGS

 

  Am interpretat, încă de la începuturile carierei mele muzicale, numeroase cover-uri ale unor piese celebre din repretoriul național și internațional, aparținând unor artiști consacrați.

  Chiar dacă experiența mea de viață nu era prea vastă, pot spune că mi-au plăcut mai ales sound-ul în sine și vibe-ul pe care îl transmiteau piesele respective. Artiști precum Bruno Mars, Ed Sheeran, Michael Buble, Aurelian Andreescu, Cornel Fugaru, etc., au fost și sunt o necontenită sursă de inspirație pentru mine, atât ca interpret, cât și în ceea ce privește compoziția muzicală.

  Ascultă aici unele dintre cele mai îndrăgite cover-uri interpretate de către mine!

ASCULTĂ AICI

Follow me:

Ascultă piesele mele pe:

GALERIE FOTO

DESPRE MINE

 

 

Eu sunt Andrei-Gabriel Gheorghe, cunoscut de către cei care îmi apreciază muzica, sub pseudonimul artistic Andreas. Sunt un tânăr singer/songwriter și artist manager la casa de discuri și de producție APOLLO MUSIC PRODUCTION.

 

Pot spune că muzica este marea mea pasiune. De fapt, cred că am știut dintotdeauna că menirea mea este să cânt și să încât publicul cu vocea mea și să ajung la sufletele oamenilor prin vocea și cântecele mele!

 

Mi-am început cariera artistică de la vârsta de cinci ani, când am pășit pentru prima oară pe o scenă și îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a înzestrat cu acest dar minunat  de a cânta, precum și părinților mei care au observat înclinația mea către muzică, m-au încurajat să-mi urmez visul și îmi sunt alături la fiecare pas de-a lungul carierei mele. Cred că talentul l-am moștenit de la părinții mei: tatăl, Florian Gheorghe, fost DJ radio, a studiat chitara și a fost solist în band-ul școlii ”Horia Hulubei” în adolescență, iar mama, Cristina Gheorghe, a cântat în corul școlii și în corul bisericii din cartierul în care a copilărit.


M-am lansat oficial în muzică, în calitate de cantautor, la vârsta de 15 ani, cu single-ul meu de debut ”Summer Party” (2019), single urmat la numai câteva luni distanță, de ce-a de-a doua piesă, compoziție proprie, intitulată ”Buscandote” (2020). Au urmat apoi "You Don't Own Me" (2020), "Iubesc Beat-ul" (2020) și "Deschide ochii" (2021). Și nu mă opresc aici! Spun asta deoarece mai am în lucru o multitudine de proiecte muzicale pe care intenționez să le realizez împreună cu casa mea de producție și care sper să fie pe placul publicului.

 

Motto-ul meu: MUSIC IS MY LIFE!

Summer Party

(official video)

You Don't Own Me

(official audio)

Iubesc Beat-ul

(official video)

Deschide ochii

(official video)

Buscandote

(official video)

VIDEOCLIPURI OFICIALE

Aici poți viziona videoclipurile celor

mai recente proiecte muzicale pe care le-am lansat în calitate de cantautor.

Logo
Pentru spectacole/concerte/evenimente, dar și pentru alte colaborări (prezentări, lansări, emisiuni TV, reclame)
trimiteți un mesaj la: booking@apollomusicproduction.ro
sau click pe buton pentru rezervări!

Rezervări

Citește mai multe despre mine aici...